Решение за планинари

В България има много места за планински туризъм, хоби, или професионални спортове. За съжаление не са и малко случаите, в които спасителните екипи издирват бедстващи хора, изгубили се, или затрупани от лавина.

Нашата цел е доколкото се може да се скъси времето за откриване на бедстващия човек, защото всяка минута е важна.

 • Отивате в планината

  Отивате в планината да карате ски, сноуборд, колело, или просто на преход..

 • Казвате на приятели

  Казвате на Вашите близки и приятели за това Ваше намерение.

 • Регистрация в сайта и купуване на план

  Правите си регистрация в сайта ни, и закупувате абонаментен план “Spot” за 1.00 лв/на месец. Изчакайте 24ч администратор да активира акаунта Ви в сървъра.

 • Сваляте приложението

  Сваляте нашето приложение GpsSpot Client на телефона си, а Вашите приятели свалят GpsSpot Manager – за да имат видимост къде Сте.

 • Давате достъп до платформата на Приятелите си

  Давате юзер и парола за вход в системата на приятелите си, за да могат те да влизат в сървъра за проследяване, в случай че се наложи да Ви търсят.

Какви са плюсовете?

Евтино е

Ще Ви струва 1.00 лв / на месец.

Не увеличава тежестта на багажа Ви

Хубавото е, че не закупувате никакво устройство (например Gps), който допълнително да утежнява раницата или екипировката Ви.

Запис в Offline режим

Ако на места в планината загубите връзка с мрежата (няма интернет), приложението на телефона Ви записва буферни данни, които при наличие на мрежа, ще изпрати до сървъра накуп. Така няма изгубена информация за пътя, през който Сте минавали.

Бутон за SOS

Приложението има бърз бутон за изпращане на SOS до системата. Така приятелите Ви ще получат известие, че този тракер е в беда.

Използва малко интернет

Приложението използва много малко количество интернет и не се влияе от типа мрежа (2G, 3G, 4G, 5G)

Спасителните акции ще са по-бързи

В случай, че се наложи издирване – на спасителите ще им е много по-лесно, ако знаят къде точно Сте бил, от къде Сте минал, и къде последно е излъчван сигнал от Вас. Това пести време, вместо да се локализирате посредством клетка на оператора.

0
  0
  Количка
  Количката е празнаОбратно в магазина